Bunu yapan ev sahipleri yandı! Yıllarca hapis yatabilirsiniz: Mahkeme kararını verdi!

Bakırköy'de kira artışı nedeniyle tartıştığı kiracısını darp ve tehdit ettiği gerekçesiyle ev sahibinin yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcılık, sanığın 17 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Bunu yapan ev sahipleri yandı! Yıllarca hapis yatabilirsiniz: Mahkeme kararını verdi!

Ev Sahibi Kiracısını Döven Sanığa Ağır Cezai Talep: 17 Yıl Hapis!

Bakırköy'de kira artışı meselesi yüzünden anlaşmazlık yaşayan ev sahibi, kiracısını darp ve tehdit etmekle suçlanıyor. Savcılık, sanığın 17 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Bakırköy 39. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada cumhuriyet savcısı mütalaasını sundu. Sanık Bilik'in 2 Temmuz 2022'de kiracısının evine giderek saldırıya geçtiği, bu esnada evde bulunan başka bir kişinin de olaya karıştığı belirtildi. Saldırı sonucunda mağdurların basit tıbbi müdahale ile iyileştirilebilecek şekilde yaralandığı ifade edildi.

kiracı kavga

Sanığın evdeki eşyaları parçalayarak kiracısını çatal ile tehdit ettiği vurgulanan mütalaada, Mehmet Cengiz Bilik'in "tehdit", "kasten yaralama", "zincirleme hakaret", "mala zarar verme" ve "konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından toplam 6 yıldan 17 yıl 9 aya kadar hapis cezası talep edildi.

22 Ekim 2022'de müştekiyi tehdit etmek suçundan iddianame düzenlenen sanıklar Nizam Şimşek ve Serdar Ok'un davasıyla birleştirilen bu dava sürecinde, şiddet olayıyla ilgili detaylar dikkat çekiyor.