Buket Aydın'dan Fatih Altaylı'ya Ferrarili Cevap

Son dakika : Akçakale 'ye giden Buket Aydın 'dan Fatih Altaylı 'ya flaş cevap geldi. Aydın, Altaylı 'ya ferrarili göndermesi yaptı.

Buket Aydın'dan Fatih Altaylı'ya Ferrarili Cevap

Buket Aydın 'dan Fatih Altaylı 'ya cevap geldi.

Fatih Altaylı , Akçakale 'ye giden Buket Aydın hakkında konuştu. Altaylı açıklamasında, Buket Aydın 'ın fotoğrafları ile ilgili "Kanal D Ana Haber Spikeri ve “HABER DAİRESİ BAŞKANI” Sayın Buket Aydın Hanımefendi’nin Barış Pınarı Harekatı’nı izlemek için gittiği sınır bölgesinden verdiği pozlar çok tartışılıyor.

Ne yalan söyleyeyim, ben fotoğrafları çok beğendim. Tam Instagramlık. Hatta bir moda dergisine koyulabilecek kıvamda.

Hatta altına, 'Canvas kamuflaj pantolon: Dolce Gabbana 2000 dolar, siyah bot: Stella Mc Cartney 900 dolar, çelik yelek görünümlü üst: Louis Vuitton 4800 dolar. Yün ipek içlik: Loro Piana 2200 dolar, Rolex pembe altın Daytona saat: 34 bin dolar'” diye de yazılabilir. O kadar iyi. Tek sorun bu pozların gerçek savaş ortamında verilmiş olması." dedi.

BUKET AYDIN 'DAN CEVAP GELDİ

Buket Aydın ise sosyal medya hesabı üzerindne Altaylı 'ya ferrari göndermesi yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Benim kılık kıyafetime laf atan Ferrari marka arabasıyla gündem olan bir 'gazeteci'. Hayatımda öyle bir arabaya binmedim. Alacak param da olmadı. Keşke sen de sınıra gitsen. Lüks spor arabanla git istersen, yeter ki git vallahi bir şey demeyeceğiz."