Bugün Duyuruldu! Şubeye Gitmeden Online Kredi Kampanyası Başladı

İnternet üzerinden alışveriş yapan tüketicileri doğrudan ilgilendiren yeni anlaşma bugün gerçekleşti. Hepsiburada.com ile Denizbank arasındaki online alışveriş işbirliğine ilişkin protokole imzalar atıldı. Şubeye gitmeden online kredi dönemi başlıyor.

Bugün Duyuruldu! Şubeye Gitmeden Online Kredi Kampanyası Başladı

İnternet üzerinden alışveriş yapan tüketicileri doğrudan ilgilendiren yeni anlaşma bugün gerçekleşti. Hepsiburada.com ile Denizbank arasındaki online alışveriş işbirliğine ilişkin protokole imzalar atıldı.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Hepsiburada CEO'su Murat Emirdağ'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, banka müşterisi olsun ya da olmasın Türkiye'nin 81 ilindeki tüm tüketiciler, Hepsiburada.com ya da mobil uygulaması vasıtasıyla kendilerine belirlenen limitler doğrultusunda online kredi kullanabilecekler

. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş toplantıda konuya ilişkin, "iderek artan ivmesiyle ülkemizde önemli bir potansiyeli barındıran e-ticaret alanında bugün önemli bir adım atıyor, tüm Türkiye sathında ve bölgesinde lider e-ticaret platformu Hepsiburada ile alışveriş deneyimini daha rahat hale getiriyoruz." ifadelerini kullanırken, Hepsiburada.com CEO'su Murat Emirdağ, "DenizBank ile başlattığımız Online Alışveriş Kredisi çözümüyle, müşterilerimizin günlük münferit ihtiyaçlarının yanı sıra; ev kurma, doğum, okul alışverişi ve özel günler gibi finansal açıdan desteğe ihtiyaç duydukları dönemlerde de onların yanında oluyoruz." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA