Bu Özellik WhatsApp Kullanıcılarını Mutlu Edecek

WhatsApp yeni güncellemelerle uzun süredir test ettiği ‘’Topluluklar’’ altyapısını tanıttı. Yeni özellikle WhatsApp’ta artık guruptan ayrıldığınızda kimsenin haberi olmayacak.

Bu Özellik WhatsApp Kullanıcılarını Mutlu Edecek

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, günden güne kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Popüler mesajlaşma uygulaması yeni özelliğiyle birçok kullanıcıyı memnun edecek gibi görünüyor.

Kişiler, istemediği halde bazen gruplara eklenebiliyor ve ayıp olmasın diye adeta grupta kalmaya mahkum oluyordu. Kullanıcı gruptan ayrılmak istediğinde ise diğer grup üyelerine bir bildirim gidiyordu

Artık Çıktığınızı Göremeyecekler

WABetaInfo, WhatsApp gruplarının çalışma şeklinin değişeceğini açıkladı. Kaynağa göre yakında bir gruptan çıktığınızda bunu yalnızca siz ve yöneticiler görebilecek. Eskiden gruptaki biri ayrıldığı zaman ‘’….. kişisi ayrıldı’’ bildirimiyle kullanıcının gruptan ayrıldığı görülebiliyordu. Artık bu şekilde bir mesaj gruplarda yer almayacak. Yani kullanıcılar sadece fark ettikleri zaman gruptan çıktığınızı anlayacak.

Bu durumda ayıp olmasın diye istenmeyen gruplarda kalmanızı gerektirmeyecek bir özellik olacak.

Özellik hala geliştirme aşamasında olduğundan, WhatsApp’ın Android veya iOS uygulamalarında henüz kullanıma sunulmadı. WABetaInfo, WhatsApp’ın masaüstü programından aldığı ekran görüntüsünü paylaşarak, yeni sistemin nasıl çalışacağı hakkında fikir sahibi olmamızı sağladı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /