Bu Nasıl Aile? Sosyal Medyadaki İğrenç Görüntüler Büyük Tepki Çekti

Sosyal medyada Sinsirellaolmak rumuzunu kullanan bir hesaptan bir erkek çocuğunun istismar edildiği görüntülerinin paylaşılması infiale yol açarken, aynı hesap üzerinden çocuğun bulunduğu ailenin diğer fertlerinin de tepki çeken paylaşımları sürdürdüğü görüldü.

Bu Nasıl Aile? Sosyal Medyadaki İğrenç Görüntüler Büyük Tepki Çekti

Yetkililere seslerini duyurmak ve çocuğun koruma altına alınması için kampanya başlatan bir çok STK harekete geçerken, aynı hesap üzerinden paylaşımları yapan ilgili kız çocuğu ve annesinin kendilerini uyaranlara küfür ve el işaretlerinin yer aldığı hakaretlerde bulunduğu görüldü.

Bir videoda erkek çocuğunun cinsel organını göstermeye zorlandığı, bir başka videoda ise çocuğun kameraya dönerek kalçalarını gösterdiği görüldü. Sosyal medya hesabında daha önce çocuğun istismar edildiği videoların da yer aldığı, fakat @sinsirellaolmak isimli hesabın önce videoları sildiği, daha sonra profili gizli konumuna aldığı kaydedildi.

Profili tekrar açan kullanıcının tepki çekecek mesajlar paylaşmaya devam ettiği ve kimsenin kendilerine dokunamayacağını söylediği görüldü.