Bu Kadar Olmaz! Karısını Öldürdükten Sonra, Bakın Nereye Gitmiş!

Aksaray'da evin içinde sigara içme tartışması sebebiyle başlayan karı koca tartışması kan donduran bir cinayetle sonuçlandı.

Bu Kadar Olmaz! Karısını Öldürdükten Sonra, Bakın Nereye Gitmiş!

'Evin içinde sigara içme' diyen resmi nikahlı olmayan eşini ellerini , ayaklarını bağladıktan sonra ağzını da koli bandıyla bağlayan şahıs, daha sonra eşini urgan ile boğarak katletti. Eşini öldürdükten sonra berbere tıraş olmaya giden şahıs emniyet ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Annesini evde ölü halde bulan genç kızın feryadı yürekleri dağladı.  Olay , Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde yer alan Gaziemir Köyü'nde meydana geldi.

HER ŞEY SİGARA TARTIŞMASIYLA BAŞLADI

Elde edilen bilgilere göre, hurdacılık yaptığı öğrenilen 35 yaşındaki Murat Bakan isimli şahıs, 3 senedir resmi nikah olmadan birlikte yaşadığı 37 yaşındaki eşi Aynur Gedik ile sabah saatlerinde evde sigara içme konusunda tartışma yaşadı. Bölgedeki muhabirlerimizin aktardığı bilgilere göre tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Gözü dönen Murat Bakan , önce eşini darp edip daha sonra elini ayağını bağladıktan sonra urganla genç kadını katletti.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA BERBERE GİTTİ

Eşinin ölümünden sonra evden ayrılan şahıs berbere gitti. Ölen kadının youbets 17 yaşındaki kızı Hasret Gedik annesini odasında yerde yatar vaziyette bulunca durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirlerken, emniyet ekipleri hızlı bir araştırma yaparak kadının nikahsız kocasının berberde olduğunu belirledi.

Şahıs burada ekipler tarafından gözaltına alınırken, talihsiz kadının cansız bedeni olay yerine gelen savcının incelesinin ardından otopsi işlemleri için hastaneye sevk edildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA