Bu Gece AVM'ler Kaça Kadar Açık Olacak?

2022'ye veda edip 2023'e girmemize sadece 3 saat kaldı. Yeni yılı kutlamak isteyen vatandaşlar için ise internet uygulamaları üzerinde en çok araştırılan sorulardan biri ise bu gece AVM’ler in saat kaça kadar açık olacağı ile ilgili kurudur. Peki bu gece AVM'ler saat kaça kadar açık olacak? Cevabı ve çok daha fazlası haberimizde... Yeni yıla girmeye sadece 3 saat kala pek çok vatandaş tarafından en çok araştırılan konulardan biri, yılbaşında AVM’lerin saat kaça kadar açık olup olmayaca

Bu Gece AVM'ler Kaça Kadar Açık Olacak?

Vatandaşların, sevdiklerine bu bahane ile hediye almak isteyen veya halen alışverişlerini tam manası ile tamamlayamamış onun vatandaşlar tarafından bu konu oldukça merak edilmeye ve arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Bugün AVM’lerin saat kaça kadar açık olduğu en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Diğer taraftan pazar günü AVM’lerin açık olup olmadığı da merak edilmeye başladı.


31 Aralık AVM'ler Kaça Kadar Açık?

2022'nin son gününde AVM'lerde meydana gelen yoğunluk sebebiyle en çok gündeme gelen bu hususa cevap arandı. Her zaman olduğu gibi bugün açısından herhangi bir değişiklik yapılmayacak. Avm'lerin çalışma saatleri sabah 10:00 ile akşam 22.00 arasında olduğu dile getirildi. Bu sebeple hala ihtiyacı olan vatandaşların bu süreç içerisinde yılbaşı ihtiyaçlarını ve alışverişlerini yapmaları ve yerine getirmeleri gerekir.


AVM'ler Yılbaşında Açık Mı?

Gündeme gelen bu yılbaşında yani 1 Ocak 2023 tarihinde avm'lerin açık olup olmadığı sorusu olmaktadır. Gelen bilgilere baktığımızda AVM’lerin bu süreç içerisinde açık olacağı dile getirildi. Yani yılbaşı veya pazar günü olması avm'lerin çalışma düzenini herhangi bir etki etmeyecek.