Bu Cihazlarda WhatsApp Artık Kullanılmayacak

Dünyanın en büyük mesajlaşma programı WhatsApp, artık Android ve iPhone’nun bazı sürümlerinde kullanılamayacak. Peki hangi cihazlar var listede.

Bu Cihazlarda WhatsApp Artık Kullanılmayacak

Listede Android ve iPhone Cihazları Var

Milyarlarca aktif kullanıcısıyla dünyanın en popüler mesajlaşma programı WhatsApp’tan Android ve iPhone kullanıcılarına kötü haber. WhatsApp duyurduğu özellikle artık bazı cihazlara uyumlu olamayacak.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp artık sadece eğlence amaçlı değil akademik etkinlikler ve iş için de kullanılan bir uygulama olmaya başladı. Bu durum birçok kullanıcının cihazlarının bu uygulama ile uyumlu olmasına engel oluyor.

İşletim Sitemini Yada Cihazı Değiştirmek Gerekecek

Haber Global'de yer alan habere göre, bu durumu göz önüne alan WhatsApp, düzenli olarak kullanıcılarına bazı işletim sistemlerinin artık kullanılmayacağını bu sistemle çalışan telefon, tablet, bilgisayar gibi cihazlara da artık destek veremeyeceğini belirterek kullanıcılarını cihazlarını ya da işletim sistemlerini yenilemeye davet etti.

Resmi sayfasından açıklama yapan WhatsApp, Nisan ayı ile beraber yeni sürümünü desteklemeyen cihazların işletim sistemlerini açıkladı.

Bundan böyle Nisan ayı itibariyle;

- Android Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle çalışan cep telefonları

- Android 4.1 ve daha düşük işletim sistemine sahip cihazlar

- iOS 10 veya daha düşük işletim sistemiyle çalışan cihazlar artık WhatsApp kullanamayacak.

Android'in Apple Pie, Banan Bread, Cupcake 1.5, Donut 1.6, Eclair 2.0, Froyo 2.2, Gingerbread 2.3, Honeycomb 3.0 ve Ice Cream Sandwich 4.0 sürümlerini kullananlar WhatsApp'a erişim sağlayamayacak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /