BTK’dan Milyonlarca Vatandaşı İlgilendiren E-Devlet Kararı

Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) tarafından duyurulan bire son dakika haberine göre artık telefon, internet ve televizyon kampanyalarından size en uygun olanı e-Devlet üzerinden görebileceksiniz.

BTK’dan Milyonlarca Vatandaşı İlgilendiren E-Devlet Kararı

Bilgi Teknolojileri Kurumu tarafından hazırlanan yenilik milyonlarca vatandaşın daha uygun fiyatlara kendine uygun kampanyaları görebilmelerine imkan sağlıyor.

Filtreleme Yapabileceksiniz

BTK tarafından yürütülen bir çalışma açıklandı. BTK’dan yapılan açıklamada, işletmelerin bireysel abonelik sözleşmesi kapsamında sabit internet, sabit telefon, televizyon, mobil telefon ve adrese dayalı mobil internet hizmeti kampanyalarına e-Devlet üzerinden erişilebilecek. Böylelikle vatandaş filtreleme yaparak kendisine en uygun kampanya ve tariflere erişebilecek.

Sabit hizmetlerde ise yerleşim yeri adresi seçilerek belirlenen konuma özel teklifler de karşılaştırılabilecek ve en uygun kampanyadan yararlanabileceksiniz.

Birçok Seçenek Değerlendirilecek

E-Devlet Kapısı üzerinden gösterilecek farklı işletmecilere ait tarife ve kampanya teklifleri, işletmeci, ortalama aylık ücret, ödeme tipi (faturalı/ön ödemeli), taahhüt süresi, kullanım hacimleri, bağlantı çeşidi, indirme/gönderme hız aralığı, azami cayma bedeli, öncül ücretler, varsa ek faydalara ve daha birçok detaya bu şekilde erişebilecek ve en uygun olanı görebileceksiniz.

Tüm İşletmelerin Tarifelerine Tek Bir Tuşla Erişilebilecek

Yeni düzenlemenin 31 Aralık tarihinde erişime açılması bekleniyor. Böylelikle her işletmenin tarife tekliflerini farklı sitelerden karşılaştırmak yerine tek bir siteden tüm tarifeler karşılaştırılabilecek.