Böylesi Daha Önce Hiç Olmamıştı WhatsApp’a Süper Özellik Geliyor Birçok Kullanıcı Deneyecek

WhatsApp, yeni özelliğiyle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Üst üste yaptığı güncellemelerle kullanıcılarına sürpriz yapan platform bu sefer ‘durum’ kısmına güncelleme getirmeye hazırlanıyor.

Böylesi Daha Önce Hiç Olmamıştı WhatsApp’a Süper Özellik Geliyor Birçok Kullanıcı Deneyecek

WhatsApp’tan kullanıcılarına yeni özellik geliyor. Uzun bir süredir durum kısmında güncellemeye gitmeyen WhatsApp, bu sefer bu özelliğine yeni bir güncelleme getirmeye hazırlanıyor.

Sesli Notlar Paylaşılabilecek

Gelecek güncelleme ile beraber WhatsApp’ta durum kısmında sesli notlarda paylaşılabilecek. Uygulamada şuan için resim, yazı ve video paylaşma özelliği bulunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar ses kaydedip duruma atabilecek.

2017’ye kadar sadece metin tabanlı olan durum kısmı, bu tarihte gelen özellikle beraber video ve fotoğraf paylaşmaya da elverişli bir platform olmuştu. 5 yıl sonra durum kısmına gelecek güncelleme bir çok kullanıcının uygulayacağı bir özellik olacak.

Chip dergisinin haberine göre WhatsApp beta for Android 2.22.16.3 sürümü ile birlikte durum güncellemesinde sesli mesaj seçeneği de bulunuyor. Yani kullanıcılar fotoğraf ve videolara ek olarak sesli notlar da paylaşabilecekler. WhatsApp bu özelliğin adını “voice status” olarak belirledi.

Durum sayfasının alt tarafında artık bir mikrofon simgesi bulunuyor ve kullanıcılar bu düğmeye basarak sesli notlarını kaydedip diğer WhatsApp kullanıcıları ile paylaşabiliyorlar.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /