Böyle Anne Olmaz Olsun! 2.5 Aylık Bebeğini Boğarak Katletti!

Konya'da bebeğini yastıkta boğarak katlettiği öne sürülen kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Böyle Anne Olmaz Olsun! 2.5 Aylık Bebeğini Boğarak Katletti!

Böyle Anne Olmaz Olsun! 2.5 Aylık Bebeğini Boğarak Katletti!

Konya'da bebeğini yastıkta boğarak katlettiği öne sürülen kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde yaşayan Fatma K. , eşi A.K.'ye mamayla doyurduğu 2.5 aylık bebeğinin kötüleştiğini ve hareket etmediğini söyledi.

Hastaneye götürülen bebeğin hayatını kaybettiği belirlence emniyet ekipleri inceleme başlattı. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen anne, burada bebeğini katlettiğini itiraf etti. Fatma K. polisteki ifadesinde, "Çocuğa mama yedirdikten bir süre sonra ağlamaya başladı. 'Sussun' diye çocuğun yüzüne yastık kapattım. Ağlamaya devam edince yastığı bastırdım. Çocuk sustu fakat hareket etmiyordu. Eşime haber vererek bebeğin durumunun kötü olduğunu söyledim. O da hastaneye götürdü. Hastanede de öldüğü tespit edildi. Psikolojim bozuktu. Bir anlık sıkıntıyla oldu" şeklinde konuştu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edilen cani kadın, burada çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.