Bosna'ya Artık Kimlik Kartıyla Seyehat Edilebilecek

Son Dakika. Bosna’ya artık sadece kimlik kartıyla gidilebilecek.

Bosna'ya Artık Kimlik Kartıyla Seyehat Edilebilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleri bir basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balkan turu çerçevesinde ilk durağı Bosna Hersek oldu.

Bu kapsamda baş başa ve heyetler arasında yapılan görüşmeler sonrasında ortak bir basın toplantısı düzenlendi. Görüşmede ticari ilişkilerin artırılması için yapılabilecekler üzerinde duruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar;

Bosna Hersek'i önümüzdeki dönemde yoğun bir gündem beklemektedir. Seçime giden süreçte ülkenin refahına katkı sağlayacak bir seçim atmosferinin olması önemlidir. Seçim sonuçlarının tüm Bosna Hersek için şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bosna Hersek'teki mevcut sıkıntıların aşılmasında elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha belirtiyorum.

Yatırımlarımızı daha da artırmak amacıyla neler yapabileceğimi ele aldık. Saraybosna-Belgrad Otoyol projesine büyük önem veriyoruz. Konunun finans noktasındaki ilişkiler ağı açısından Ziraat Bankası Genel Müdürü'ne gerekli talimatı verdim, süratle bu sıkıntıyı çözecekler.

Kimlik Kartıyla Seyahat

Türkiye'den Bosna Hersek'e, Bosna Hersek'ten Türkiye'ye ile kimlik kartı ile seyahat edilecek. Dışişleri Bakanımız konuyla ilgili gerekli işlemleri yapacak. Yarın Sırbistan ile de böyle bir anlaşma yapacağız

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /