Bomba Erken Seçim Kulisi ‘Pazarlık Yapılıyor’

Gazeteci Deniz Zeyrek bomba erken seçim kulisini paylaştı. İktidar ile muhalefet arasında gündemi sarsacak erken seçim pazarlığının yapıldığını öne sürdü.

Bomba Erken Seçim Kulisi ‘Pazarlık Yapılıyor’

Gazeteci Deniz Zeyrek, Fox TV canlı yayınında CHP ile İktidar arasında "erken seçim pazarlığı" yapıldığını öne sürdü. Zeyrek’in açıklamasına göre Kılıçdaroğlu adaylığını açıklaması halinde Bahçeli’nin de "Bizim adayımız da Erdoğan" diyerek, erken seçim açıklaması yapacağının kulislerde konuşulduğunu aktardı.

Günlerdir tartışılan erken seçim konusu yeni bir boyut kazandı. Fox TV’deki Orta Sayfa programında konuşan gazeteci Deniz Zeyrek Fox TV’deki Orta Sayfa programında konuşan Zeyrek "Bir kulis bilgisi vereyim. İktidarla muhalefet arasında bir şey başlamış, o Konuda bir pazarlık başlamış 'Kılıçdaroğlu adaylığını açıklasın, MHP de erken seçimi açıklasın, aynı zamanda 'Bizim adayımız da Cumhurbaşkanı Erdoğan' denilsin ve kasım ayında seçime gidilsin. İktidar ile muhalefet arasında böyle bir diyalog olduğunu biliyorum" dedi. Zeyrek bu bilgileri iki tarafın kulislerinden aldığını belirtti.

Zeyrek, CHP liderinin adaylığı konusunda da, "Kılıçdaroğlu benim duyduğum kadarıyla Ağustos ayında adaylığını resmen açıklamak istiyor ama onun beklentisi de seçim kararını açıklayın ben de adayımızı açıklayayım şeklinde" ifadesini kullandı.

Deniz Zeyrek, Doğan Şentürk'ün "Kılıçdaroğlu aday olursa erken seçim mi olacak?" sorusuna da şöyle yanıtı verdi: "Evet, onlar da adaylarını açıklayacaklar eş zamanlı olarak, böyle bir pazarlık var. Siyasetçilerden duyduğum bir bilgi bu."

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /