Bolu İzzet Baysal Üniversitesi'ne Sözleşmeli Hemşire Alınacak

Bolu İzzet Baysal Üniversitesi'nin sözleşmeli hemşire alımı yapacağına dair resmi duyuru üniversite rektörlüğünün resmi internet sayfası ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığıyla yapıldı.

Bolu İzzet Baysal Üniversitesi'ne Sözleşmeli Hemşire Alınacak

"Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım ilanı" başlığı ile yapılan duyuruda, "Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Hemşire unvanlı Sözleşmeli Personel pozisyonu için 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek Madde-2/b fıkrasına göre KPSS (B) grubu Lisans Mezunları için KPSSP3 ve Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan sırası esas alınmak ücretleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere aşağıda belirtilen unvanda 9 (dokuz) adet sözleşmeli personel alınacaktır." ifadelerinin yer aldığı görülürken , 9 kişilik kontenjanın 4'ünün lisans mezunlarına, 5'inin ise sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümü mezunlarına ayrıldığı vurgulandı.

Başvurular Şahsen Yapılacak

Başvurular üniversitenin personel dairesine talep edilen belgelerle şahsen yapılacak. Başvuru esnasında adaylardan öğrenim belgesi fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, 2 adet fotoğraf talep edilecek.

Başvuru Genel Şartları : 

1- 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2- 2018 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve KPSS (B) grubu Lisans Mezunları için KPSSP3 ve Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanına sahip olmak,

3- Başvurulacak unvanın aranan niteliklerini taşımak,

4- 7/24 Kesintisiz hizmet sunumu gereği nöbet usulü çalışma planları dâhilinde gece nöbeti ve gece vardiyasında çalışmaya engel hali bulunmamak. (Hamilelik hariç)

5- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6- Erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak.

7- 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işyerinde çalışmaya engel hali olmamak.

8- Güvenlik Soruşturması sonucu olumlu olmak.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN MEMUR VE İŞÇİ ALIMLARINI KAÇIRMAMAK, İLGİLİ DUYURULARI CEP TELEFONUNUZA BİLDİRİM OLARAK ALMAK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRMEYİ UNUTMAYIN.