Boğazı Kesilmiş 1 Kedi ve Yakılmış 5'i Yavru 7 Köpek Bulundu

Son dakika haberi: Kırklareli 'de korkunç bir olay meydana geldi. 1 kedi ve yine yakılmış  şekilde 5 'i yavru, 7 köpek çöpte bulundu.

Boğazı Kesilmiş 1 Kedi ve Yakılmış 5'i Yavru 7 Köpek Bulundu

Skandal olay: Çöpte yakılmış köpek yavruları ve boğazı kesilmiş şekilde kedi bulundu.

Edinilen son dakika bilgilerine göre vahşetin adresi Kırklareli oldu. Kırklareli 'nin İnece beldesi çöplüğünde boğazı kesilerek yakılmış halde 1 kedi ve yine yakılmış  şekilde 5 'i yavru, 7 köpek cesedi bulundu.

Soner Bilgin ve Dilek Tunador, hayvan beslemek üzere geldikleri çöplükte işkence edilmiş, yakılmış kedi köpek cesetlerini görünce büyük şok yaşadı. Korkunç manzara ile karşı karşıya kalan iki isim durumu hemen jandarma ekiperine haber verdi. Katledilen kedi ve köpeklerin cesetleri incelemenin ardından gömüldü.

TALİMAT VERİLDİ VE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı, skandal olayla ilgili talimat verdi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hayvansever Tunador, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, çöplüğe geldiklerinde karşılaştıkları manzaranın şok edici olduğunu belirterek, o anları şöyle anlattı: "Bazılarının üzerinden hala duman çıkıyordu, hatta bir kedinin boğazını keserek yakmaya çalışmışlar. Şoktayız, bunu kim yapmış olabilir, nasıl yapabilir? Bu cani veya canilerin bulunması lazım. Çok üzgünüz. 1 kedi, 5 köpek yavrusu ve 2 de yeni öldürülmüş köpek var. Hemen jandarmayı aradık, gerekli incelemeyi yaptılar. Konunun takipçisi olacağız, belediye başkanımız da olaya el attı. O da çok üzüldü ve bulacaklarına söz verdi." diye konuştu. Kırklareli Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Yüksel İbrikçi de konunun takipçisi olacaklarını bildirdi.

Kamubulteni.com  | Ankara