Birikmiş 50 bin TL'si olan ev alacak! TOKİ'den 43 ile piyango gibi fırsat

Elinde nakit parası olanlar TOKİ'den ev sahibi olabilecek, hem de 50 bin TL'ye! Tüm detaylar haberimizde.

Birikmiş 50 bin TL'si olan ev alacak! TOKİ'den 43 ile piyango gibi fırsat

TOKİ uygun fiyatlı projelerini sürdürüyor. Yeni projelerin başladığı iller açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ UYGUN FİYATLI EV SATIŞLARI

TOKİ uygun fiyatlara ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için birçok ilde projelerini sürdürüyor. Yeni açıklamaya göre 599 bin 999 TL'ye kadar olan konutların teminat bedelleri 50 bin TL olacak. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade taksit seçeneğiyle ev sahibi olabilecek. Toplam 43 şehirde 216 ev, 17 ilde 393 iş yeri, 11-12-13 Ekim tarihlerinde açık artırma usulüyle satılacak. İş yerleri için 12 Ekim Perşembe günü Samsun Toybelen'de 13 Ekim günü, konutlar için 11 Ekim günü açık artırma yapılacak. Teklifler 10:30'dan itibaren alınmaya başlayacak. Açık artırmalar TOKİ İstanbul Hizmet Binası, Ankara The Green Park Hotel ve www.emlakmuzayede.com.tr internet sitesi üzerinden yapılabilecek. 

toki uygun fiyatlı projeleri

Afyonkarahisar, Ankara, Adana, Aksaray, Bursa, Balıkesir, Batman, Bolu, Diyarbakır, Denizli, Elazığ, Gümüşhane, Eskişehir, Isparta, İzmir, İstanbul, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kars, Kırıkkale, Kilis, Konya, Kütahya, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muş, Mersin, Niğde, Nevşehir, Samsun, Osmaniye, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Siirt, Trabzon, Tekirdağ, Uşak, Van, Yozgat illerinde satışlar yapılacak. TOKİ Ekim ayında satışı yapılacak konut fiyatlarında 599 bin 999 TL'ye kadar olan evler için 50 bin TL, 600 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında olan evler için 100 bin TL, 5 milyon TL ve üstünde olanlar için 400 bin TL teminat bedeli ödenecek.