Binlerce Polis, Memur, İşçi, Öğretmen Alınacak! Sayı 30 Bini Geçti!

Kamu kurum ve kuruluşlarına sözleşmeli ve kadrolu olarak personel alımları devam ediyor

Binlerce Polis, Memur, İşçi, Öğretmen Alınacak! Sayı 30 Bini Geçti!

POLİS ALIMLARI

2018 PMYO kapsamında Emniyet Genel müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın 2 Bin 500 polis adayı öğrenci alımı için başvuru sürecinde sona geliniyor. En az lise ve dengi okullardan mezun adayların başvurabildiği alımlar için detaylı bilgilendirmeyi adaylar sayfanın altında bulunan link vasıtasıyla ya da www.pa.edu.tr üzerinden elde edebilirler. Polis Akademisi Başkanlığı'nın 2 Bin 500 polis adayı öğrenci alımının yanı sıra 10 bin polis alımı daha yapması bekleniyor. POMEM ile ilgili duyuru kısa süre içerisinde yapılacak. Alıma dair gelişmeleri adaylar Kamu Betsmove Bülteni uygulamasını indirerek takip edebiliyorlar.

EK ÖĞRETMEN ATAMASI

20 Bin Ek Öğretmen Ataması da bir başka dikkat çeken personel alımı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un müjdelediği alımlar özellikle KPSS düzenlemesinden sonra biraz tepkilere neden olsa da ek atama müjdesi bir çok öğretmen adayını mutlu etti.

İŞÇİ ALIMLARI

KYK'da 3 bin işçi alımı yapacak. KYK'nın 3 bin personel alımıyla ilgili detaylı bilgilendirmeye de adaylar aşağıdaki bağlantıdan erişim sağlayabilirler.
 
KYK PERSONEL ALIMI DUYURUSU İÇİN TIKLA  

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI 2 BİN 500 POLİS ALIMI İÇİN TIKLA

DİĞER GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK, İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS , LİSANS DÜZEYİNDEN TÜM İŞ FIRSATLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA.

ALIMLARLA İLGİLİ DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA