Bıçakladığı Kişi Şikayetçi Olunca Bir Daha Bıçakladı

Karaman'da ilginç olay. Daha önce bıçakladığı kişiyle yolda karşılaşan 17 yaşındaki C.V. 'Beni niye şikayet ettin' diyerek 27 yaşındaki Yücer'i tekrar bıçakladı.

Bıçakladığı Kişi Şikayetçi Olunca Bir Daha Bıçakladı

Karaman'da 17 yaşındaki C.V., iki ay önce kolundan bıçakladığı ve kendisini şikayet eden 27 yaşındaki Necati Yücer'i yolda görünce 'Niye şikayet ettin' diyerek bu kez de sağ bacağından bıçakladı.

Talihsiz genç adam hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kaçan C.V.'yi yakalamak için çalışma başlattı.  Olay bugün, Sekiçeşme Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre, iki ay önce tartıştığı 27 yaşındaki Necati Yücer'i kolundan bıçaklayan Pinbahis C.V.  yine olay çıkardı. Daha önce gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere salıverilirken C.V., bugün yolda karşılaştığı Yücer'e 'Niye beni şikayet ettin' diye sordu.

Bunun üzerine çıkan tartışma sonucu C.V., Yücer'i bu sefer de sağ bacağından bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Yücer, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince gerçekleştirilen ilk müdahelenin ardından ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA