Beykoz'u Ayağa Kaldıran Toplu Tecavüz Skandalıyla İlgili Flaş Gelişme!

Beykoz'da kendisinden 2 gündür haber alınamayan 12 yaşındaki Y.Y.'nin günlerce yaşları 14 ile 24 arasında değişen şahıslar tarafından tecavüze uğradığı bildirildi.

Beykoz'u Ayağa Kaldıran Toplu Tecavüz Skandalıyla İlgili Flaş Gelişme!

Kan donduran olaya karışan 6 kişinin polis tarafından yakalandığı ve daha sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından cezaevine gönderildikleri, 6 kişinin de aranmasının sürdüğü öğrenildi.

İstanbul Beykoz'da oturan 12 yaşındaki Y.Y. iddialara göre ilçenin çeşitli mahallelerinde oturan birden fazla kişi tarafından bir eve kapatıldı, ve günlerce bu kişilerin tecavüzüne uğradı. Dost Beykoz'un haberine göre, iğrenç olay çocuğun eve gitmemesi üzerine ortaya çıktı. Kız çocuklarına ulaşamayan aile, karakola giderek kayıp başvurusunda bulundular ve arama kararı çıkarttılar.

Beykoz Emniyeti'nin aramaya Casinovale başladığı Y.Y. tecavüzcüleri tarafından geçtiğimiz gün Paşabahçe'ye bırakıldı. Bölgede devriye gezen polisler tarafından bulunan küçük kız çocuğu polis ekiplerine başından geçenleri bir bir anlattı.

Çocuğun ifadesi sonrasında yaşları 14 ile 24 arasında değişen şahıslar hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şüphelilerden 9'u gözatlına alındı. Beykoz adliyesine sevk edilenlerden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şahısların yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA