Berberler ve Kuaförler 17 Mayıs'tan Sonra Açılacak İddiası (Kuaförler ne zaman açılıyor?)

Berberler ve kuaförlerin 17 Mayıs'ta tam kapanmanın sona ermesiyle açılabileceği bildiriliyor. Tam kapanma sürecinde sona gelinirken, koronavirüs salgını nedeniyle başlatılan süreçte, senenin en çok gelir kazandıkları döneminde yani bayram arefesinde kapalı olan kuaförler, berberler, güzellik salonları 17 Mayıs'tan sonra açılış konusunda açıklama bekliyor.

Berberler ve Kuaförler 17 Mayıs'tan Sonra Açılacak İddiası (Kuaförler ne zaman açılıyor?)

Milyonlarca insanın ölümü, milyonlarca insanın işsiz kalması, milyonlarca insanın hastanelerde ölüm kalım savaşı vermesine neden olan koronavirüs salgını nedeniyle ekonomi de büyük sıkıntılar yaşıyor. Koronavirüs tam kapanma sürecinde bayram arefesinde en çok gelir elde ettikleri dönemde kapanan kuaförler, berberler, güzellik salonları gibi işletmeler 17 Mayıs'tan sonra açılış yapılıp yapılmayacağını merak ediyor.

Konuya ilişkin kulislerde çeşitli iddialar dolaşsa da son karar kısa süre sonra gerçekleşecek Kabine toplantısından sonra belli olacak. Berberlerin 17 Mayıs'tan sonra daha önceki süreçte olduğu gibi tedbirlerle ve belirli saat kurallarına uyularak, sadece randevu usulüyle açılabileceği iddiaları da bulunuyor, açılış izninin daha ileri tarihlere alınabileceği iddiaları da.  Önümüzdeki günlerde net açıklamalar geldikçe siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Bu haberin daha fazla insana ulaşmasını istiyorsan sosyal medya hesabında paylaşabilirsin.