Bekçi alımı başvurusu için sosyal medyada flaş talep.
Binlerce aday sosyal medya üzerinde yaptıkları paylaşımlarda , bedelli askerliğe başvuru yaptıklarını, ancak celp dönemlerinin geç tarihlerde olduğunu, bu nedenle bekçiliğe başvuru yapamayacağını yazdı. Adaylar , celp dönemlerinin geç olması nedeniyle bekçilik başvurusu yapamayacak.
Başvuru yapamayacak adaylar, sosyal medyada açtıkları hashtag ile bekçiliğe başvuru yapmak istediklerini yazdı.
BAŞVURU YAPAMIYORLAR
Bekçi alımı başvuru şartları arasında askerlik ödevini tamamlamış olmak şartı var. Bedelli askerliğe başvuru yapan adaylar, 21 günlük temel eğitimi yaptıktan sonra askerliğini yapmış sayılacak. 21 günlük temel askerlik eğitimini almayan adaylar , askerlik hizmetini tamamlamadığı için bekçiliğe başvuru yapamayacak.
Sosyal medyada birleşen adaylar bekçiliğe başvuru yapmak istediklerini söylüyor.
Siz de aşağıdaki yorum kısmından bekçi alımındaki bu talep için yorumlarınızı yazabilirsiniz.
Memur alımı haberleri ve eğlenceli paylaşımlar için İnstagram adresimizi takip edin. İnstagram adresimiz için TIKLAYIN
BEKÇİ-PÖH-JÖH ALIM İLANI GELDİĞİNDE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.
Android için >>>> TIKLAYIN
İOS için >>>> TIKLAYIN
ASKERLİĞİ BEDELLİ YAPAN HENÜZ ASKERLİK YAPMAYANLARDA BEKÇİLİK SINAVINA GİRSİNLER SAYGILAR
TSK personel alırken birçok başvurusunda askerlik şartı aramaz iken içişleri bakanlığına bağlı EGM nin bu şartı araması pek de mantıklı gelmiyor. TSK alınan personelini eğitebiliyor da EGM eğiteceğinden şüpheli mi?
Sayın yetkililer lütfen bu bedelli askerlik için para yatırıpta daha askere gitmeyen kişilerde başvuruda bulunabilsin.yoksa işsizlikten dolayı valla intihar edeceğiz iş yok güç yok lütfen bir el atın bu işsiz insanlara şans verin
Bedeli askerligi bekleyenlerde basvuru yapsinlar
Allah aşkına borç edip bedelli askerliğe başvurduk bekçilik başvurusu yapabilmek için Allahtan korkun müsaade edin başvuralım belki kazanamayacaz en azından başvuralım şansımızı deniyelim
Bedelli askerlik başvurusu yapanlarda bekçilik başvurusu yapabilsin ne olur biz istemedik geç celp dönemi Allah aşkına yardım edin
Ikınci bekçilik kayıtları ne zaman başlicak
İkinci donem bekcilik kayitlari hanfi tarihde yapilacak