Bedelli Başvurusunda Son Günler-Başvuru Süresi Uzatılacak mı?

Bedelli askerlik başvurusu için son günlere girildi. Peki bedelli askerlik başvurusu ne zaman sona erecek? Bedelli askerlik başvuru süresi uzatılacak mı?

Bedelli Başvurusunda Son Günler-Başvuru Süresi Uzatılacak mı?

Bedelli askerlik başvurusu için son günlere girildi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çokça gündeme gelen ve yüz binlerce vatandaşın büyük bir merakla beklediği bedelli askerlik başvuruları geçtiğimiz aylarda başladı. Başvurular için son günlere girildi. Bedelli askerlik için son başvurular 3 Kasım günü alınacak. 3 Kasım gününün yaklaşması ile birlikte bedelli başvurusunu henüz yapamayanlar başvuruların nasıl yapılacağını, başvuru tarihlerinin uzatılıp uzatılmayacağını araştırmaya başladı. Biz de adayların sesini duyurma adına bu haberimizi kaleme aldık.

675 BİN ADAY BAŞVURU YAPTI AMA..

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar , önceki gün yaptığı açıklamada bedelli askerlik için şimdiye kadar ön başvuru yapan kişi sayısının 675 bin civarı olduğunu, parasını yatırıp işlemlerini tamamlayanların sayısının da 350 bin civarında olduğunu söyledi. Bu tabloya baktığımızda bedelliye başvuru yapanların büyük bir kısmı henüz para yatırmadı ve başvurusunu tamamlamadı. Başvuruların bitmesine de 7 günlük bir süre kaldı.

BAZI ASKERLİK ŞUBELERİ 24 SAAT AÇIK OLACAK

Bazı askerlik şubeleri yoğun başvuru nedeniyle 24 saat hizmet veriyor. Askerlik şubelerinin önünde ciddi kuyruklar oluşmuş durumda.

BAŞVURU SÜRESİ UZATILACAK MI?

Bedelli askerlik için başvuru süresinin uzayıp uzamayacağı bilinmiyor. Ancak başvuru süresinin uzatılmaması durumunda birçok adayın başvurusunu yetitiremeyeceği ortadadır. Ancak başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağı konusunda bir açıklama gelmedi. Açıklama gelir gelmez kamubulteni.com olarak sizlere bildirim olarak atacağız. Haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara