Bedelli Askerlik Başvuruları için Son Tarih ve Askerlik Şubesi Çalışma Saatleri

Bedelli askerlik için başvurularda tarihi rekor kırılırken, askerlik yükümlülüğünü ücret ödeyerek yerine getirmek isteyen yüzbinlerce vatandaş bedelli askerlik için askerlik şubelerine akın ediyor. Peki bedelli askerlik son başvuru tarihi ne, ne zamana kadar başvurular sürecek?

Bedelli Askerlik Başvuruları için Son Tarih ve Askerlik Şubesi Çalışma Saatleri

Askerlik Şubesi çalışma saatleri bedelli askerlik için başvuru yapmak isteyen adayların son zamanlarda en merak ettiği konuların başında yer alıyor. Askerlik şubeleri saat kaça kadar açık olacak, bedelli askerlik başvuruları ne zaman sona erecek? Bu soruların cevabı ve çok daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.  

Bedelli askerlik başvuru sürecinde yoğunluk yaşandığı daha önce gündeme gelmişti. Bu yoğunluğun karşılanamaması sebebiyle bedelli askerlik son başvuru tarihinde değişikliğe gidildi. Buna göre bedelli askerlik için başvurular 4 Kasım saat 17.00'e kadar devam edecek. Bedelli askerlik için son başvuru tarihi 3 Kasım olarak açıklanmıştı, fakat MSB tarafından yapılan bir son dakika düzenlemesiyle Cumartesi sona ermesi beklenen başvurular Pazar günü17.00'e kadar devam edecek.

Bedelli Askerlik Uygulamasıyla İlgili Hulusi Akar, "Halihazırda bedelli askerlik hizmetine başvuran şu an itibarıyla 724.144 kişi müracaatta bulunmuş, bunlardan 578.887 kişi işlemlerini tamamlamıştır yani parasını yatırıp dekontlarını askerlik şubesine teslim etmişlerdir. Bu vatandaşlarımızın 54.036'sı temel askerlik eğitimlerini tamamlamış, 13.555'i temel askerlik eğitimlerine devam etmektedir" demişti.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN