Banu Parlak'ın Şaşırtıcı Savcılık İfadesi Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatsız silah bulundurma suçlamasıyla dün gözaltına alındı. Parlak'ın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından ortaya çıkan savcılık ifadesinde detaylar gün yüzüne çıktı. İfadesinde Parlak, videoda gözüken silahın iş yerine gelen hatırlamadığı bir kişiye ait olduğunu belirtti. Kendisinin seans sırasında silahı alarak hikaye çektiğini, ancak silahın gerçek olmadığını düşündüğünü ifade etti.

Banu Parlak'ın Şaşırtıcı Savcılık İfadesi Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Parlak, Bahçeşehir'deki iş yerinin kurşunlanması üzerine Ekim ayının başında internet üzerinden Aydın isimli bir kişiden silah satın aldığını aktardı. Ancak, bu silahın ruhsatının olmadığını ve herhangi bir silaha ilişkin ruhsatının bulunmadığını belirtti. İnternet üzerinden iletişime geçtikleri kişinin numarasını kaydetmediğini ve şu anda numaranın kendisinde olmadığını dile getirdi.

Silahın iş yerine farklı biri tarafından gönderildiğini ve nakit ödeme yapıldığını da ifade eden Parlak, ruhsatsız silah bulundurma suçunu kabul ettiğini belirtti. Ancak, silahı hiçbir yerde kullanmadığını ve polis aramasında silahı kendi rızasıyla teslim ettiğini vurguladı. Ayrıca, başka bir silahının bulunmadığını ve indirimli ceza olması durumunda kabul etmek istediğini dile getirdi.

Savcılık, Parlak'ın adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti. Sulh ceza hakimliği, Banu Parlak'ın yurt dışı çıkış yasağı ve haftada bir imza verme şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. Parlak, görüntü vermek istemeyerek adliyeden hızla uzaklaştı ve aracına bindi.