Balkondan Kazayla Düşerek Öldü Zannediliyordu! Gerçek Çok Farklı Çıktı…

Kayseri Melikgazi’de balkondan kazara düşerek hayatını kaybettiği sanılan şahsın görüştüğü kadının sevgilisi tarafından balkondan atıldığı öğrenildi.

Balkondan Kazayla Düşerek Öldü Zannediliyordu! Gerçek Çok Farklı Çıktı…

Melikgazi’de meydana gelen olayda İsmail Y., 3. Kattaki balkondan düşerek olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Olay yeri kamera kayıtlarını incelemeye başlayan ekipler, güvenlik kameralarından H.K.v ve B.T. isimli şahısların olayın ardından binadan çıktığı ve kaçtığını tespit etti. 

Soruşturmanın derinleştirilmesi üzerine, İsmail Y.’nin konuştuğu kadın A.Ş. ile B.T.’nin ilişkisi olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan B.T. ifadesinde A.Ş. ile gönül ilişkisi olduğunu, olay günü de H.K. ile brilikte A.Ş.’ye bakmak için Y.D.’nin şoförlüğünü yaptığı servis ile İsmail Y.’nin evine gittiklerini, burada tartışma çıktığını, H.K.’nin buradaki tartışmanın büyümesi üzerine İsmail Y.’yi balkondan attığını söyledi.

Olayla ilişiği olan 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili görülen karar duruşmasında tutuklu sanıklardan A.L. ve H.K. duruşmaya SEGBİS ile katılırken, tutuklu sanıklar Y.D. ve B.T. duruşmadaki yerini aldı.

H.K. buradaki konuşmasında, “Tek gerçek var ki bir insan öldü. Neyi hoş görüyorsanız öyle olsun” ifadelerini kullanırken, B.T. ise olay yerine öldürmek için gitmediklerini her şeyi H.K.’nin yaptığını söyledi. Tutuklu sanıklar Y.D. ve A.Ş. ise suçsuz olduklarını iddia ederek beraat talep etti.

Mahkeme heyeti tutuklu sanıklar B.T., Y.D. ve A.Ş.’ye yağma suçundan 9’ar yıl 9 ay, tutuklu sanık H.K.’ye ise kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet ile yağma suçundan 9 yıl 9 ay hapis cezası verdi.