Bakan Bilgin'den Kadro Bekleyen Sözleşmeliye Müjde: Bugün Meclise Sunulacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli personelin kadroya alınmasına ilişkin çalışmanın bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanlığına sunulacağını duyurdu. Edinilen bir son dakika haberine göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sözleşmeli personelin kadroya alınmasına ilişkin düzenlemenin bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacağını duyurdu.

Bakan Bilgin'den Kadro Bekleyen Sözleşmeliye Müjde: Bugün Meclise Sunulacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Dün katıldığı bir canlı yayında gündeme yönelik önemli değerlendirmelerde bulunmuştu. Sözleşmeli personelin kadro alınmasına ilişkin bakan Bilgin şu ifadeleri kullandı;

“Geçtiğimiz sene kamu çalışanlarımızı enflasyonun üzerinde bir artış yaptık. Bu senede çalışmalarımız devam ediyor. Yılbaşından hemen önce ya da sonra hemen paylaşırız. Kamu çalışanlarımız için yaptığımız çok önemli bir şey var. Talep edilirken çok konuşuluyordu fakat çözülünce pek konuşulmuyor. O da şu, sözleşmeli personelimizi kadroya geçirdik.”

İfadelerini kullandı.


Kabine Toplantısı Bugün Yoğun Gündemle Toplanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün toplanıyor. Masada yoğun gündem maddeleri var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in özellikle de emeklilikte yaşa takılanlar konusu ile ilgili bir sunum yapması beklenirken diğer taraftan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulması beklenen sözleşmeli kadro verilmesi konusunun bugün de ele alınması bekleniyor.