Bahçeli'den Mahkum Yakınına Flaş Af Çıkışı: Bir Daha Duyarsam..

Mahkumlara af ile ilgili önceki gün Bahçeli 'den önemli bir açıklama geldi. Öte yandan Bahçeli, "24 Haziran'da sizin sözünüze güvenerek MHP'ye oy verdik" diyen bir mahkum yakınına tepki gösterdi. Peki şimdi ne olacak? Af tasarısında son durum ne?

Bahçeli'den Mahkum Yakınına Flaş Af Çıkışı: Bir Daha Duyarsam..

Mahkumlara af ile ilgili flaş gelişme !

Mahkum Yakınları Derneği üyeleri, af yasası hakkında açıklama yapmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi önünde bir araya geldi. Bina önüne gelen dernek üyeleri açıklama yapmak için hazırlanırken Genel Merkeze MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geldi. 

Aracından inen Bahçeli, bölgede bulunan kalabalığın yanına geldi

Bir vatandaşın "24 Haziran'da sizin sözünüze güvenerek MHP'ye oy verdik" demesi üzerine Devlet Bahçeli, "Bunun oyla alakası yok. İstersen verme. Biz oy için yapmıyoruz. Bir daha ağzınızdan duyarsam yasayı geri çekerim." sözleri ile o vatandaşa tepkisini gösterdi.

BAHÇELİ TBMM'YE GÖNDERDİK DEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelil konu ile ilgili dün yaptığı açıklamada, hazırladıkları af tasarısını Meclise gönderdiklerini söyledi.

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?

Af tasarısı Meclis Başkanlığından, değerlendirilmek ve müzakere edilmek üzere komisyona gönderilecek. Komisyonda ele alınacak tasarı, kabul edilirse TBMM Başkanlığına oylanmak üzere gönderilecek. Meclis Genel Kurulunda oylanacak tasarı, oylama sonucu kabul edilirse Cumhurbaşkanlığına gönderilecek. Erdoğan 'ın da onaylamasının ardından karar Resmi Gazete 'de yayımlanarak kanun haline gelecek ve kanun kapsamındaki mahkumlar hakkında gerekli işlemler yapılacak.

Af haberlerinden bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin, Twitter adresimizi ve Youtube kanalımızı takip edin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara