Babasını Önce Bıçakladı, Bıçak Kırılınca Darp Etti

KKTC'in başkenti Lefkoşa'da 25 yaşında olduğu belirtilen Raif Korçin, tartıştığı babasını duş alırken önce 3 yerinden bıçakla ağır yaraladı.

Babasını Önce Bıçakladı, Bıçak Kırılınca Darp Etti

Bıçağın kırılmasının ardından ise babasını darp etti. Raif Korçin'in babasını daha önce de defalarca bıçakladığı fakat babasının şikayetçi olmaması nedeniyle salıverildiği öğrenildi.  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'nın Kızılay bölgesinde evlat dehşeti yaşandı. 25 yaşındaki Raif Koçin, babası Kemal Koçin ile henüz bilinmeyen bir meseleden dolayı tartışma yaşadı. Baba Korçin tartışmadan sonra duşa gitti.

Polisin mahkemeye verdiği bilgilere göre, Raif Korçin de, eline aldığı ekmek bıçağı ile duş alan babasına arkadan saldırdı. Zanlı, babasını sırt ve göğüs bölgesinden 3 kez bıçakladı. Bıçak kırılınca bu kez darp etmeye başladı. İddialara göre baba Korçin'in yardım çığlıkları atması sonrası komşular durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri saldırganı gözaltına aldı. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Kemal Korçin sağlık ekiplerince gözaltına alınırken, babasını bıçaklayan şahıs da gözaltına alındı.

Baba Korçin'in, daha önce de evladı tarafından 6 yerinden bıçaklandığı fakat daha önceki yaralama olayında babanın şikayetçi olmaması nedeniyle şahsın salıverildiği öğrenildi.