Babadan 14 Yaşındaki Öz Kızına İğrenç Saldırı

Aydın 'da iğrenç bir olay yaşandı. Tüyleri diken diken eden olayda bir kişi, 14 yaşındaki öz kızına tecavüz etti. Kız 7 aylık hamile çıktı.

Babadan 14 Yaşındaki Öz Kızına İğrenç Saldırı

Böyle baba olmaz olsun.

Biz bu haberleri yazarken ellerimiz titriyor ama böyle sapıklar , iğrenç saldırılarını yaparken hiç utanmıyor. Aydın'ın Çine ilçesinde meydana gelen olayda, 14 yaşındaki öz kızına cinsel istismarda bulunup,  kızını hamile bırakan 39 yaşındaki Salih K. tutuklandı.

Geçtiğimiz çarşamba günü Çine ilçesi 'nde meydana gelen feci olayda , iddiaya göre, 14 yaşındaki C.K. 'nın karnının büyüdüğünü fark eden akrabaları,  u durumdan şüphelendi ve onu hemen hastaneye götürdü. Hastanede yapılan kontrol sonucu 14 yaşındaki  C.K.' nın 7 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

POLİSE BİLDİRİLDİ

Feci olayın ardından durum hemen polis ekiplerine bildirildi. Polis ekiplerine durumun bildirilmesi sonrası çalışma başlatıldı.

ŞÜPHELİ BABASI ÇIKTI

Aile üyeleri ve C.K. ile konuşan ekipler, yaptıkları incelemeyi derinleştirdi ve araştırmada şüphelinin genç kızın babası Salih K. olduğunu tespit etti. Salih K., polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla evinde yakalanarak gözaltına alındı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen Salih K. , burada suçunu itiraf etti. 

MAHKEME TUTUKLADI

Emniyetteki ifadesinin ardından savcılığa sevk edilen Salih K., tutuklanma istemiyle hakimliğe sevk edildi. Hakim karşısına çıkan sözde baba,  'cinsel istismarda bulunmak' suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklandı.

KÜÇÜK KIZ DEVLET KORUMASINA ALINDI

C.K.'nın ise mahkeme kararıyla devlet korumasına alındığı öğrenildi.