Baba Vanga'nın Rusya Kehaneti Tutacak Mı İşte O sözleri

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Vanga, Rusya'nın dünyanın lider ülkesi olacağını söyledi. Baba Vanga'nın 1979'da yazar Valentin Sidorov'a "Herkes etkilenecek ama buz gibi tek bir kişiye kimse dokunamayacak. Vladimir'in şöhreti, Rusya'nın şöhretidir" dediği ortaya çıktı.

Baba Vanga'nın Rusya Kehaneti Tutacak Mı İşte O sözleri

Baba Vanga'nın 1979'da yaptığı bir kehanet herkesi şaşkına çevirdi.

Vanga, 1979'da Rus yazar Valentin Sidorov ile buluştu Vanga'nın Rus yazar Valentin Sidorov'la buluşmasında Vanga'nın 'Rusya'yı kimse durduramayacak, dünyanın tek süper gücü ve efendisi Rusya olacak' dediği iddia edildi.

Vanga, 'Her şey buz gibi çözülecek geriye sadece el değmemiş olarak Vladimir'in ihtişamı, Rusya'nın ihtişamı kalacak' derken burada kastettiği kişinin Vladimir Putin olduğu iddia ediliyor.

Baba Vanga'nın, "Birçok kurban verilecek. Kimse Rusya'yı durduramayacak. Herkes ondan uzaklaşacak ve yolundan çekilecek. Fakat aynı zamanda Dünya'nın lordu olacak" dediğini aktardı.

''Vladimir’in Şanı, Rusya’nın Şanı Kalacak"

Medyada yer alan haberlere göre Baba Vanga, "Her şey eriyip gidecek, sadece Vladimir'in şanı, Rusya'nın şanı kalacak. Rusya sadece ayakta kalmayacak, Dünya'yı da domine edecek" demişti.

İngiliz tabloid gazetesi The Sun'da yer alan haberde, Baba Vanga'nın bu açıklamayı yazar Valentin Sidorov'a yaptığı da kaydedildi. Baba Vanga, Rusya ve Vladimir ile ilgili öngörüsünü yaptığında Putin henüz 27 yaşındaydı.