Azerbaycan Ordusundan 50 Asker Şehit Düştü

Geçtiğimiz gece Azerbaycan ile Ermenistan arasında yeniden başlayan çatışmalarda Azerbaycan ordusundan 50 askerin şehit düştüğü açıklandı.

Azerbaycan Ordusundan 50 Asker Şehit Düştü

Azerbaycan Ordusundan 50 Asker Şehit Düştü

Bir süre önce Azerbaycan iler Ermenistan arasında imzalanan ateşkes sona erdi. Edinilen bilgilere göre Azerbaycan ve Ermenistan askeri arasında yeniden çatışmalar yaşanıyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ile bulunan sınır hattında Ermenistan askerlerinin provokasyonu sonucu 50 Azerbaycan askerinin şehit olduğunu duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, geçtiğimiz gece ve bu sabah saatlerinde  Ermenistan ordusunun Azerbaycan'la sınırın Daşkesen, Kelbecer, Laçın ve Zengilan istikametlerinde geniş çaplı provokasyon gerçekleştirdiği ve çıkan çatışmalardan 50 askerinin şehit olduğunu duyurdu.

Aliyev paylaşımda bulundu

Acı haber sonrasında açıklama yapan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan halkına, şehitlerin aile ve yakınlarına taziye dileklerinde bulundu.Aliyev paylaşımında "Şehitlerin kanı yerde kalmadı." ifadelerini kullandı.