Az Önce Duyuruldu: Arnavutköy Belediyesi'ne KPSS En Az 60 Puanla Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Arnavutköy Belediye Başkanlığı'na KPSS'den en az 60 puan alan , en az lise ve dengi okullardan mezun zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu.

Az Önce Duyuruldu: Arnavutköy Belediyesi'ne KPSS En Az 60 Puanla Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından az önce yapılan duyuruda, Arnavutköy Belediye Başkanlığı'nın 40 yeni kadın-erkek zabıta memuru alımı yapacağı, ilgili alım için başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması, en az lise mezunu olmasu ve KPSS ile ilgili 60 puan şartını yerine getirmesi gerektiği vurgulandı. Zabıta Memuru Alım ilanı başlığı altında yayımlanan duyuruda, "Arnavutköy Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda yer alan unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, kontenjan dağılımı aşağıdaki gibi oldu: 

Başvuru sırasında adaylardan, nüfus cüzdanı ya da kimlik kartının fotokopisi, KPSS sonuç belgesinin çıktısı, askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge, En az B sürücü belgesi aslı ya da fotokopisi, 4 fotoğraf ve Başvuru formu talep edilecek. Başvuru formu arnavutkoy.bel.tr adresinden temin edilebilecek.Başvurular 3 Aralık ile 7 Aralık 2018 tarihleri arasında Arnavutköy Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak. Başvuru genel ve özel şartlarının tamamına göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BAŞVURU GENEL VE ÖZEL ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN.