Avrupa Ülkeleri,Enflasyon Nedeniyle Grevde

Avrupa ülkelerden enerji fiyatlarındaki artış, enflasyon gibi sebeplerle halk grev yapıyor. Ülkede protestoların yoğunlaşması ile bir çok işçi greve katılırken İngiltere içinde de pek çok grev hazırlığı yapılıyor.  Belçika, Çekya ve Macaristan ülkelerinde de protestolar yapılıyor.

Avrupa Ülkeleri,Enflasyon Nedeniyle Grevde

Avrupa euro bölgesinde enflasyon %9,9 ile rekor kırarken, gıda ve enerji fiyatlarındaki yükselme, bu nedenle de bir çok sendikanın iş bırakması ve daha nitelikli sözleşmeler yapmak için girişimleriyle, iş düzenlemelerine yönelik talepler arttı.

Pek çok Avrupa ülkesinde yaşanan ekonomik buhran ve grev de günlük yaşamı etkiledi. Avrupadaki ülkelerde yaşayanlar zorlu ekonomik şartlardan sıyrılmak istedikleri, iş düzenlemelerinde eksiklik olduğu bu nedenle güvenceleri olmadığı, ihtiyaçlarının karşılanamadığı belirtildi. Sokağa da yansıyan ekonomik problemlerde binlerce gösteri ve protestolar düzenlendi. Avrupa ülkelerinin enflasyon nedeniyle yaşanan grev hazırlıkları ve protestolar için ne tür bir düzenleme yapacağı ise şu an bilinmiyor.