AVM'de Korkunç Olay! Metrelerce Yüksekten Düştü

Akşam saatlerinde İstanbul'da bulunan bir AVM'de yaşanan korkunç olayda, 25 yaşındaki genç bir kadın, AVM'nin çatısından aşağıya atladı. Metrelerce yüksekten aşağıya düşen genç kadın ağır yaralandı..

AVM'de Korkunç Olay! Metrelerce Yüksekten Düştü

Metrelerce Yüksekten Düştü

Korkunç olay akşam saatlerinde İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan bir Alışveriş Merkezinde yaşandı. Gelen bilgilere göre 25 yaşındaki Kader Y. isimli genç kız AVM'nin teras katında oturduğu esnada telefonuna gelen mesajı okudu ve bir süre sonra terasın korkuluklarına çıktı. Genç kızın aşağıya atlacağını gören çevredekiler genç kızı ikna etmek istedi ve Kader Y. aşağı sarktığı anda, yanına gelen bir kişi kıyafetinden tutarak kurtarmaya çalıştı. Ancak genç kız kıyafetinin çıkması ile birlikte önce aşağıdaki kafeteryanın çatısına sonra da zemine düştü. 

Korkunç olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler, Kader Y.'yi yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye kaldırıldı. Durumunun kritik olduğu öğrenilen genç kızın, 6 ay önce nişanlandığı ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.Öte yandan olay anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, Kader Yıldız'ın cep telefonuna baktıktan hemen sonra terasa çıktığı ve sarktığı görüldü.