Atatürk Düşmanı Mehmet Emin Korkmaz Görevinden Alındı

Sosyal medya üzerinden Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ve küfürler yağdıran sözde eğitim görevlisi Mehmet Emin Korkmaz, görevinden alındı.

Atatürk Düşmanı Mehmet Emin Korkmaz Görevinden Alındı

Son Dakika ! Sosyal medya hesabında Atatürk’e hakaret ettiği iddia edilen ve hakkında soruşturma başlatılan Şırnak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Emin Korkmaz, görevinden uzaklaştırıldı. İlgili şahıs, sosyal medya hesabı üzerinden Yılmaz Özdil'in Mustafa Kemal isimli kitabını gündeme getirip , "Bu adamlar soyusopu belli olmayan Kemal'i evlatlarımıza yeniden Ata diye yutturacaklar bunu kafaya koymuşlar." demişti.  

Üniversitede çalışanlar da defalarca gündeme getirip şikayet ettiklerini söylemişti. İsmini açıklamak istemeyen bir üniversite çalışanı "Biz bu şahsı defalarca şikayet ettik, sadece sosyal medyada değil, normalde de sürekli bu şekilde konuşmaları var. Zatan şahsın sosyal medya hesabına baksanız nasıl bir kafa yapısında olduğunu anlarsınız. Cumhuriyet ile Cumhuriyetin kurucu değerleri ile ilgili sürekli hakaret dolu sözler ediyor. Atatürk'e denilmedik laf bırakmıyor. Bildiğimiz kadarıyla Atatürk'e hakaret Anayasamızda suç. Fakat bu insanlar nereden, nasıl cesaret alıyorlar bilmiyoruz. Birileri bu duruma dur demeli. Ne Sn. Cumhurbaşkanımıza, ne de kurucu Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e böyle laflar edilmesini hazmedeyiz. Bu şahısların nasıl eğitim görevlisi olduklarının araştırılması, işin derinine inilmesi lazım" dedi.