Atama Bekleyen Binlerce Aday Endişeli , Bakan Pakdemirli'ye Ulaşamıyorlar! 'KPSS Puanları Yanacak!'

Sosyal medya hesapları üzerinden, fax ve telefonlarla Tarım ve Orman Bakanı Sn. Pakdemirli'ye ulaşmaya çalışan Mühendis, Tekniker ve Teknisyenler konuyla ilgili tepki göstermeye başladı.

Atama Bekleyen Binlerce Aday Endişeli , Bakan Pakdemirli'ye Ulaşamıyorlar! 'KPSS Puanları Yanacak!'

Uzun süredir Fakıbaba'dan talep ettikleri müjdeli haberi bekleyen adaylar, Sn. Bekir Pakdemirli'nin de kendilerine yönelik herhangi bir açıklama yapmamasından dolayı tepkililer.

Sosyal medya hesabı üzerinden Bakan ve ilgili kurumları etiketleyen adaylar, "lkemizin dört bir yanından atama bekleyen muhendisler 200 un üzerinde fax çekti bu sizin için bir şey ifade etmiyor mu 31 Ağustos ta Puanlarimiz yanacak illa randevu alabilmemiz Jestbahis icin sizi ziyaret edebilmemiz için bakan vekil vs mi olmak lazım artık bizi de dinleyin. "  , "Sizden randevu istiyoruz Talebimizi size faxlar çekerek ilettik Zamanımız kalmadı Atama bekleyen Ziraat mühendisleri Gıda Mühendisleri veteriner hekimler su ürünleri tekniker teknisy. sizden acil randevu istiyoruz 2016 Kpss puanlarımız yanmak üzere! #TARIM5000" şeklinde mesajlar atıyor.