ASKİ'den Açıklama : 30 Saat Su Kesintisi Yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ, yağmur suyu ve içme suyu hattı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bazı ilçe ve mahallelerde su kesintisine gidilecek. Konuyla ilgili ASKİ'den yeni bir açıklama geldi...

ASKİ'den Açıklama : 30 Saat Su Kesintisi Yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ tarafından yürütülen Kızılay-Akay Canlı Bahis Kavşağı içme suyu ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları sebebiyle Çankaya'ya bağlı bazı mahallelerde su kesintisine gidilecek.

ÇANKAYA'DA SU KESİNTİSİ

Konuyla ilgili ASKİ'den yeni açıklama geldi.  Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ tarafından sürdürülen Kızılay-Akay Kavşağı içme suyu ve yağmur suyu hattının yenilenmesi çalışmaları çerçevesinde Çankaya ilçesinde bazı mahallelerde su kesintisi yapılacağı bildirildi.

HANGİ MAHALLELERDE SU KESİNTİSİ YAPILACAK?

ASKİ'den yapılan açıklamada su kesintisine gidilecek mahalle sayısı 18 olarak açıklanırken, kesintinin Çarşamba günü sabah saat 06.00'dan başlayacağı ertesi gün saat 12.00'ye kadar süreceği belirtildi. Su kesintisi uygulanacak mahalleler ise : 

Ankaralı vatandaşlar su kesintileriyle ilgili bilgilendirmeleri ASKİ'nin resmi internet sayfası üzerinden takip edebiliyor. Kesintilerin belirtilen saatlerden bir kaç saat önce ya da sonra yapılması da söz konusu olabilir. Vatandaşların buna göre tedbirli olmalarında fayda var. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA