Askerlerimizi Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı : Ölü ve Yaralılar Var

Kastamonu'da Korkunç Kaza! İlk belirlemelere göre 35'i asker olmak üzere 40 kişi yaralandı. Şoför ve muavin hayatını kaybetti.

Askerlerimizi Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı : Ölü ve Yaralılar Var

Kastamonu'da bu sabah saatlerinde meydana gelen kazaya dair yeni bilgiler haber merkezlerine ulaşmaya başladı. Vatani görevlerini yapmak için İstanbul'dan otobüse binerek birliklerine teslim için yola çıkan askerlerimizi taşıyan özel bir firmaya ait otobüs , iddialara göre şoförün uyuması neticesinde önünde ilerleyen TIR'a çarptı. Kazada şoför ile muavin olay yerinde hayatını kaybederken , 35'i asker 40 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kazanın ardından Kastamonu Valisi ve Tosya kaymakamı hastanelerdeki yaralıları ziyaret ederek kazaya ilişkin bilgi aldı. 

İstanbul'dan Samsun istikametine doğru Amasya ve Tokat ilinde silah altına alınacak askerleri taşıyan otobüs seyir halindeyken aynı yönde ilerleyen TIR'a arkadan çarptı.Durumu iyi olan yaralıların aktardığı bilgilere göre şoförün seyir esnasında uyuduğu iddia ediliyor. An itibariyle durumu ağır olan askerimiz yer almıyor. 5 kişinin tebdir amaçlı Kastamonu'ya sevk edildiği bildiriliyor.

Korkunç kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.