Arda Turan ve Şarkıcı Berkay'a Hapis Şoku! (İddianameler Hazırlandı)

Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki kavgaya dair son dakika gelişmeleri. Arda Turan ve Berkay hapis yatacak mı, iddianame hazır....

Arda Turan ve Şarkıcı Berkay'a Hapis Şoku! (İddianameler Hazırlandı)

Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin iddianame hazır. Tecrübeli futbolcu ARda Turan hakkında, "Cinsel Taciz", "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak" ve "Kasten Yaralama" suçlamalarıyla dava açılırken, Turan'ın 12.5 yıla kadar hapis cezası alması isteniyor. Şarkıcı Berkay için ise Hakaret suçlamasıyla iddianame düzenlenirken, Berkay Şahin'in 2 yıla kadar hapis ile cezalandırılması isteniyor.  Bu arada Berkay Şahin'in avukatı Arda Turan'ın tutuklanmasına yönelik bugün savcılığa dilekçe ile başvuruda bulundu. Şarkıcı Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunduğu dilekçenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Turan'ın "tehdit", "genel güvenliği tehlikeye sokma", "taciz" ve "adam yaralama" suçlarından tutuklanmasını talep ettiklerini belirtti.

Geçtiğimiz gün 'Gizli Kalsın' isimli bir eğlence mekanında şarkıcı Berkay ile Arda Turan'ın arasında kavga çıkmıştı.Kavganin sebebinin şarkıcı Berkay'ın eşi olduğu, Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'ın eşine 'Evli olmasan seni kaçırmazdım' dediği, bunun üzerine Berkay'ın Arda Turan'ı uyarmak istediği , Turan'ın ise Berkay'a kafa attığı öğrenilmişti. Olay burada sınırlı kalmamış, Arda Turan, şarkıcı Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahla giderek burada 'Beni vur , eşin olduğunu bilmiyordum' demiş, silahla bir el de yere ateş etmişti.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA