Aracını Çalışır Halde Bırakan Polis Memuru, Osmangazi Köprüsü’nden Atlayarak İntihar Etti

İstanbul’da görevli genç bir polis memuru aracını çalışır halde bırakarak, Osmangazi Köprüsü’nden atlayarak intihar etti. Dün de Raşit Sağlam adlı bir polis memuru, vapurun Heybeliada iskelesinde durduğu anda beylik tabancası ile intihar etmişti.

Aracını Çalışır Halde Bırakan Polis Memuru, Osmangazi Köprüsü’nden Atlayarak İntihar Etti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün çevik kuvvet biriminde görevli 3,5 aylık bir polis memuru olan Raşit Sağlam’ın dün, beraber olduğu kadınla yaşadığı tartışmanın sonrasında vapurun Heybeliada İskelesi’nde durduğu anda beylik tabancası ile intihar etmesinin sonrasında yine bir polis intiharı daha yaşandı.


Aracını Çalışır Halde Bırakarak Köprüden Atıldı

Söz konusu habere göre; polis memuru, kız arkadaşlarıyla yaşamış olduğu kavganın sonrasında aracıyla Osmangazi Köprüsü’ne gitti ve burada aracını çalışır halde bırakıp köprüden atladı. Emniyete göre polis intiharlarının birinci sebebi karipto para ile sanal bahislerde para kaybetmek... Teşkilatı iyi bilen isimler ise bu işe ne diyor?

Son zamanlarda emniyet teşkilatında meydana gelen polis intiharları vakaları gündemdeki yerini koruyor. Yaşanan olayların sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis intiharları vakalarının azaldığını öne sürdü ve Bazı veriler paylaşmıştı.