Aracı Olanların Dikkatine! Trafik Sigortasında Yeni Gelişme Yaşandı

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Eroğlu, trafik sigortasında kalıcı çözümler için hazırlanmış yol haritasının ekim ayı içerisinde paylaşılacağını duyurdu.

Aracı Olanların Dikkatine! Trafik Sigortasında Yeni Gelişme Yaşandı

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, sektörün kronik problemlerine yönelik çalışmalara başladıklarını söyleyerek;


“Problemlere yapısal çözümler üretmek amacıyla sektör paydaşlarının da içinde bulunduğu çalışma grupları kurduk. Hedefimiz ise eylem planı geliştirerek kapsamlı ve hızlı biçimde aksiyon almak”


Dedi.

SEDDK yönetimi, yeni iletişim strateji hususunda ilk defa basın mensupları ile bir araya geldi. Sigortacılık ve özel emeklilik sektörlerinin ülke ekonomisindeki konumunun altını çizen başkan, devam edilebilir büyüme vurgusu yaptı.

Toplantıya Kimler Katıldı? 

Başkan Mehmet Akif Eroğlu, 2. Başkan Davut Menteş, kurul üyeleri Dç. De. Yusuf Dinç, Mahmut Güngör ile Fatih Küçükcan ile beraber Başkan Yardımcıları ve daire başkanları, basın mensupları ile bir araya geldi. Yeni yönetim, kıyaslanan sağlıklı bir şekilde işleyişiyle gelişimi ve ekonomiye katkısı üzerinden işbirliklerine kadar pek çok başlıkta yenileyeceğim ve misyonlarını anlattı.