Arabası Olana Kötü Haber: Yılbaşından Sonra Dev Zam Geliyor! 

Arabası olana kötü haber. Yılbaşından sonra dev zam geliyor! Kimi otoparklar araç sürücülerinden 140 TL ücret alırken, kimisi de 300 TL ücret talep ediyor. Bu da bir ay boyunca o aracın otoparkta kalması halinde 9 bin TL ediyor. 9 bin TL çok büyük bir rakam. Asgari ücret bile bu kadar değil. Detaylar haberimizde…

Arabası Olana Kötü Haber: Yılbaşından Sonra Dev Zam Geliyor! 

Aracı Olan da Olmayan Da Dertli
Araç sahibi olmak isteyenler yüksek araba fiyatlarından dem vururken, araç sahipleri de otopark ücretlerinden dem vuruyor. Aracın olunca da dertleri bitmiyor. Bir otopark ücreti 140 TL’den başlıyor 300 TL’ye kadar çıkıyor. Özellikle İstanbul gibi metropol bir şehirde otopark yeri bulmak çok zor olabiliyor. Bulduğunda da böyle fahiş fiyatlarla karşılabiliyorsun.


Otopark Ücretlerine Dev Zam 
İşin kötü tarafı bu ücretlerin bu miktarlarla sınırlı kalmayacağı. Yılbaşından sonra yeni tarife uygulanan ücretlere, her yıl zam yapılıyor. Yeni yılda da yeni zamlar gelecek. 
Kanal D Haber'de yer alan bir haberde; bir otopark görevlisi fiyatlarının yarım saat ile 1 saat arası 35 TL olduğunu söylerken bir başka otopark görevlisi ise saatine 50 TL alanın da günlüğüne 300 TL alanın da olduğunu belirtti. Bir araç sürücüsü ise “Ne yapacağız bilmiyorum” ifadelerini kullandı.