Antalya'da Perde Yüzünden Tartıştığı Kişiyi Vuran Polis Açığa Alındı

Antalya'da bir işletmedeki indirimli perdeyi satın almak için tartıştığı müşteriyi darp ettikten sonra ayağından vuran polis memuru açığa alındı.

Antalya'da Perde Yüzünden Tartıştığı Kişiyi Vuran Polis Açığa Alındı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Bahçelievler Polis merkezinde görev yaptığı öğrenilen polis memuru A.K., izin gününde Soğuksu Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezine gitti. Güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıyan görüntülerde A.K.'nin bir dükkanda indirimli olarak satılan perdeyi diğer müşterinin elinden almaya çalıştığı, kendisine karşılık veren Susam'ı darp ettiği görülüyor.

Susam'ın da testereyle saldırması üzerine A.K. şahsı tabancayla ayağından vurdu. Güvenlik kamerası kayıtlarında vatandaşların tarafları sakinleştirmeye çalıştığı yaralıya da yardım etmeye çalıştığı öğrenildi. Korkunç olay sonrası polis memuru A.K'nin açığa alındığı öğrenildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Hakan Susam isimli genç, olayla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada.

Nişanlısı ile birlikte AVM'ye gittiklerini, orada indirimli gördükleri perdeyi aldıklarını belirterek, "Kendisine perdeyi bizim aldığımızı söyledim ama bizi dinlemedi ve elimden perdeyi almaya çalıştı. Vermek istemeyince dövmeye başladı. Ben de testereyle kendimi korumaya çalıştım. 'Şimdi geliyorum.' diye olay yerinden ayrıldı, kısa süre geçmeden silahla yanıma geldi, silahı bacağıma doğru tutup, ateş etti." dedi.