Antalya'da İğrenç Olay: Öğretmen, 27 İlkokul Öğrencisini Sınıfta Taciz Etti

Antalya 'da meydana gelen olayda bir öğretmenn 27 ilkokul öğrencisine cinsel saldırıda bulunduğu belirtildi. Davanın bugünkü duruşması görüldü ve saldırgan hakkında 800 yıl hapis istendi.

Antalya'da İğrenç Olay: Öğretmen, 27 İlkokul Öğrencisini Sınıfta Taciz Etti

Antalya 'da feci olay: 27 ilkokul öğrencisine cinsel istismarda bulunan öğretmen hakkında istenen ceza.

Antalya 'da sınıf öğretmenliği yapmakta olan Mahmut A.K. isimli kişi, 27 ilkokul öğrencisine saldırdı. Kepez İlçesi 'nde bulunan bir ilkokulda meydana gelen olayla ilgili Antalya 6 'ncı Ağır Ceza Mahkemesi 'nde dava görülüyor. Duruşmanın 11 'inci celsesi bugün yapıldı ve duruşmaya tutuklu sanık Mahmut A.K. isimli kişi , SEGBİS ile katıldı. 

DAVAYA KATILANLAR

Mahkemede duruşmaya şikayetçi veliler , Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vekilleri, bürokratları , Antalya Barosu Çocuk Hakları Merkezi Vekili ile diğer taraf avukatları katıldı. 

"SINIF ORTAMIMDIR"

Mahkemede velilerin beyanları alınırken mahkeme heyeti, Sanık Mahmut A.K. 'dan savunma istedi. Bu kişi, savunmasına üzerine atılı suçlamayı kabul etmedi ve "Mağdurların iddia ettiği yer sınıf ortamıdır. Bir sürü öğrencinin olduğu ortamda böyle olaylar olamaz" ifadelerini kullandı. 

Sanık avukatı da hayatın olağan akışına aykırı iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

800 YIL HAPİS İSTENDİ

Beyanların alınmasının ardındna mahkemede savcı mütalaasını açıkladı. Duruşma savcısı, verdiği mütalaasında , sanığın 27 çocuğa karşı 'nitelikli cinsel istismar' suçunu işlediğine kanaat getirdiğini belirterek öğretmenin 800 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını mahkemeden talep etti. 

DURUŞMA ERTELENDİ

Duruşma ertelenirken, davayı izleyen Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği de çıkışta basın açıklaması yaptı. Dernek adına konuşan avukat Hilal Özlem Çağlar, bir an önce ihtisas mahkemelerinin kurulmasını istediklerini söyledi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA