Annesi ve Sevgilisi 9 Yaşındaki Şiar'ı Vahşice Öldürdü

Tüyler ürperten olay önceki gün Müge Anlı 'da açıklandı. 9 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü sonrası başlatılan soruşturmada detaylar açıklandı ve küçük çocuğun annesi ile annesinin sevgilisi tarafından yakılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Annesi ve Sevgilisi 9 Yaşındaki Şiar'ı Vahşice Öldürdü

Müge Anlı 'da korkunç olay ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programın önceki bölümünde Şiar olayı ortaya çıktı ve kan dondurdu. 28 Nisan 2020 günü evinde yanarak şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 9 yaşındaki Şiar Kılıç ile ilgili detaylar ortaya çıktı. 

Sakarya 'nın Kocaali İlçesi 'nde meydana gelen olayın ayrıntıları ve gerçekleri Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda  açıklandı. Küçük çocuğun şüpheli şekilde yanarak hayatını kaybetmesinin ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından talimat verilmiş ve anne Gülüzar Amanet ile sevgilisi Hami Kıcı gözaltına alınmıştı.

Onların yanı sıra şüpheli Hami Kıcı’nın annesi E.K. ve erkek kardeşi Y.K. da ifadeleri alınmak üzere Emniyet’e götürüldü.

İFADESİNDE OLAYI ANLATMIŞ

Müge Anlı 'da açıklanan ifadelerde, ifade alma işleminin gece boyunca devam etiğine yer verildi. Şok ifadeleri canlı yayında paylaşan Müge Anlı, “Hami Kıcı’nın erkek kardeşi Y.; ifade işlemleri sırasında Şiar'ı, Gülüzar ve Hami’nin birlikte benzin dökerek yaktığını söyledi” ifadelerini aktardı. 

OĞLUNU DA ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ: DEMİR ÇUBUKLA TACİZ ETTİ

Anne Gülüzar Amanet,  sevgilisi Hami Kıcı 'nın oğluna saldırdığını ve onu  öldüresiye dövdüğünü, demir çubukla taciz ettiğini de Müge Anlı'ya itiraf etmişti.