Anne ve Babası İntihar Etmişti! Paragöz Evlat Bakın Ne Yapmış!

Mal varlıklarını satıp ihtiyacı olanlara dağıtan ve geçtiğimiz şubat ayında tatil yaptıkları Çeşme'de el ele denize atlayarak hayatlarına son veren kanser hastası çiftin çocuklarıyla ilgili kan donduran bilgiler gelmeye devam ediyor.

Anne ve Babası İntihar Etmişti! Paragöz Evlat Bakın Ne Yapmış!

Anne ve Babasıyla ilgilenmek istemeyen, kendisine ailesi tarafından atılan son 'Elveda' mesajına dahi "Canlınız yetmedi, kendinizi öldürerek de ağzıma sı.ın. Nefret ediyorum ikinizden" yanıtını veren N.Ç'nin anne ve babasının otel görevlilerine bahşiş olarak bıraktığı 2 bin lirayı da otele gelerek çalışanlardan aldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda meydana gelen olay yürek burkmuştu. Çiftin konakladığı oteldeki görevliler, 'Kendilerini çok sevmiştik, inanılmaz nazik ve iyi insanlardı. Bu şekilde ölüme yürümeleri hepimizi çok üzdü' demişti. 

OLAY

Balıkesir Akçay'dan İzmir Çeşme'deki bir otele gelerek yerleşen 70 yaşındaki Altan Çetin ile emekli öğretmen eşi Güvenilir Casino Siteleri Ülker Çetin , 6 şubat Pazartesi gecesi saat 01.04'de yurtdışında yaşayan ve kendileriyle hiç ilgilenmeyen hastalık (kanser) sürecinde yalnız bırakan çocuklarına "Eşyalarımızı ve arabamızı sattık. Bankadaki paramızla birlikte ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Geride hiçbir anı bile kalmadı. Şimdi gidiyoruz. Hoşça kal" diyerek mesaj atmış daha sonra da intihar mektubu yazıp otelden ayrılmışlardı. Çift otelden ayrılırken çalışanlara zarf içerisinde 2 bin TL bahşiş bırakmayı da ihmal etmemişti.  Güvenlik kamerası kayıtlarına göre saat 01.40 sıralarında otelin arkasındaki restoran kapısından el ele ayrılan çift plaja gitmiş, daha sonra burada intihar etmişti. 

KAYNAK: TAKVİM GAZETESİ