Ankara'da Pitbull Besliyordu! Cezayı Duyunca Hayatının Şokunu Yaşadı

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde, tehlikeli köpek ırkları arasında bulunan 'Pitbull' cinsi köpek beslediği belirtilen şahıs, aldığı para cezasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Ankara'da Pitbull Besliyordu! Cezayı Duyunca Hayatının Şokunu Yaşadı

Pitbull cinsi köpeklerle ilgili son zamanlarda çok sık haber geliyor. Sahibine saldıran, çocuklara saldıran köpek haberleri art arda gelince , vatandaş da tehlikeli olduğu bilimsel olarak kanıtlanan bu köpeklere karşı daha duyarlı hale geldi. Başıboş, tasmasız dolaşdırılan pitbull'lar Türkiye'nin her yerinde yetkililer tarafından tespit edilip, köpek barınma evlerine gönderilirken, bu köpeklerin sahiplerine de para cezası uygulanıyor.

Nallıhan'da Pitbull İhbarı

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği'ndeki görevliler, Çayırhan Mahallesi'nde bir şahsın pitbull beslediğine yönelik ihbarı alır almaz harekete geçti. Mahalleye gelen görevliler, Murat Y. isimli şahsın evinde pitbull cinsi köpeği buldu. Murat Y. isimli şahsa 6 bin 306 TL para cezası kesilirken, jandarma ekiplerince evden alınan pitbull, Beypazarı'ndaki köpek barınma evine götürülerek burada yetkililere teslim edildi.