Amatör Lig Maçında Ortalık Karıştı! 5 Kişi Gözaltına Alındı

Bilecik'te oynanan amatör lig karşılaşmasının devre arasında iki takım taraftarları birbirine girdi. Bilecik'te oynanan amatör lig karşılaşmasının devre arasında iki takım taraftarları stat dışındaki markette birbirlerine girdi. Maçın 75'inci dakikasında ise kale arkasında ısınan oyuncular arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Amatör Lig Maçında Ortalık Karıştı! 5 Kişi Gözaltına Alındı

Maç 5 dakikalığına dururken, bazı seyircilerin de olaya müdahale etmesi üzerine polis ekipleri duruma el koydu. Olaylara karışan 5 kişi gözaltına alındı.

Bilecik 1.Amatör Lig'de Bilecikspor ile 1308 Osmaneli Belediyespor, Bilecik Edebali Stadı'nda karşılaştı. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada 1308 Osmaneli Belediyespor taraftarları kendi tribünlerinin arkasında yer alan stad dışındaki markete alışveriş için gitti. Bilecikspor taraftarları da aynı markete gidince ortalık bir anda karıştı. Taraftarlar birbirine girerken markette maddi hasar oluştu.

Karşılaşmanın 75'inci dakikasında da bu sefer kale arkasında ısınan iki takımın futbolcuları arasında gergin anlar yaşandı.

Olaya taraftarların da katılmasıyla ortalık karışırken, polis ekiplerinin müdahalesiyle olaylar bastırıldı. 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.