Alyans Bozdurma Tartışması Nedeniyle Astım Hastası Eşini Boğarak Öldürdü

Dehşete düşüren olay, 18 Ocak Pazartesi günü Silivri Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşandı. 3 senelik evli olan ve maddi sıkıntı yaşadığı belirtilen 42 yaşındaki Süleyman G. ile eşi 39 yaşındaki M.G. arasında iddialara göre alyans bozdurma meselesiyle tarıtşma çıktı.

Alyans Bozdurma Tartışması Nedeniyle Astım Hastası Eşini Boğarak Öldürdü

Daha önce de eşini boğmaya çalıştığı öne sürülen şahıs tartışmanın ardından astım hastası eşini boğarak katletti.  Eşini evde bıraktıktan sonra kaçan şahıs daha sonra durumnu eşinin abisine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Kısa süre sonra polise teslim olan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından teslim edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Melek G.'nin abisi Emrah A. evliliğe ilk günden bu yana karşı çıktıklarını, katilin kumar bağımlısı olduğunu ve kardeşlerini daha önce de darbettiğini ve kardeşinin barışmak istemesi üzerine engel olamadıklarını söyledi.

E.A., "Kız kardeşim evine geri gidiyor. Yüzüğünü almış, satmış, borçlarım var demiş. Mevzu bu yüzden başlıyor ve kardeşimi boğarak öldürüyor. Yeter artık, kadına kalkan eller kırılsın. Biz kız kardeşimizi mezara gömdük, onlar kafalarını öne eğeceği yerde gelip hala bize mal paylaşımı hesabı yapıyorlar." dedi.