Alkollü Direksiyon Başına Geçti! Bilanço 1 Ölü 4 Yaralı

Denizli'de yaşanan olayda 31 yaşındaki H.İ isimli kişi alkol aldıktan sonra direksiyonuna geçtiği araç ile kavşağa girdiği esnada kırmızı ışık hatası yaparak bir başka araç ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi can verirken, 4 kişi yaralandı.

Alkollü Direksiyon Başına Geçti! Bilanço 1 Ölü 4 Yaralı

1 kişinin can verdiği, 4 kişinin yaralandığı trafik kazası Denizli 'de yaşandı.Gelen bilgilere göre Denizli Sarayköy karayolunda seyir halinde olan 31 yaşındaki H.İ isimli kişinin sürücüsü olduğu otomobil, kavşağa girdiği esnada sürücünün kırmızı ışıkta durmaması sebebiyle, 38 yaşındaki M.A'nı kullandığı araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta hurdaya dönerken, kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi. 

Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı

Kısa süre içinde kaza bölgesine gelen ekipler her iki araç içinde sıkışan sürücüleri ve yanlarında bulunan kişileri kurtardıktan sonra yapılan ilk yardım sonras hastaneye kaldırıldı. Hastane kaldırılan ve ismi henüz belirlenemeyen H.İ'nın aracında bulunan kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Alkollü olduğu iddia edildi

Öte yandan kaza sonrasında incelemelerini sürdürke ekipler kırmızı ışıkta geçerek kazaya sebep olan sürücü H.İ ve hayatını kaybeden kişinin alkollü olduğu öne sürüldü. Kazayla ilgili olarak soruşturma sürüyor